loading...

terkini!!! Akhirnya lelaki cina tersebut ditangkap pagi tadi

 Uncategories » Akhirnya Cina Yang Di Pukul Orang Ramai Di Masjid Austin Johor Di Tangkap Pagi Tadi? Muka Memang Muka Samseng Penjenayah
Akhirnya Cina Yang Di Pukul Orang Ramai Di Masjid Austin Johor Di Tangkap Pagi Tadi? Muka Memang Muka Samseng Penjenayah
Akhirnya Cina Yang Di Pukul Orang Ramai Di Masjid Austin Johor Di Tangkap Pagi Tadi?
Akhirnya Cina Yang Di Pukul Orang Ramai Di Masjid Austin Johor Di Tangkap Pagi Tadi?
Inilah Gambar Penuh Muka Samseng Cina Yang Di Pukul Di Surau Austin Johor

RUPA-RUPANYA kisah lelaki Cina yang bersikap kurang ajar terhadap umat Islam yang sedang menunaikan solat tidak berhenti setakat itu sahaja.
Melalui media sosial, beberapa penyokong beliau mula mengeluarkan kenyataan yang biadap menyokong tindakan lelaki Cina tersebut dengan menghina orang Melayu dan agama Islam.
Seorang perempuan Cina membuat kenyataan bahawa hanya di Malaysia sahaja orang Islam itu penganas dan Allah itu syaitan. Memang biadap sungguh. Sekiranya perkara ini tidak dikawal maka ia akan mengugat keamanan negara.
Untuk makluman semua, menurut sumber terdapat notis pemberitahuan bahawa jalan tersebut ditutup setiap hari jumaat bermula dari jam 12 tengahari sehingga jam 2.30 petang untuk dijadikan tempat letak kereta.
Oleh itu, lelaki Cina tersebut tidak ada sebab untuk bertindak biadap. Menurut sumber, beliau telah dipukul kerana menunjukan isyarat lucah kepada khariah masjid. Memang cari pasal.

Share on Google Plus

About Teddy Bob

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 comments:

Post a Comment